Bani de la Guvern pentru terenul „Aripi”

Aripi – Terenul de fotbal de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” din Pitești primește o modernizare binevenită

Lucrările de modernizare a terenului de fotbal „Aripi” de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” din Pitești au început în urmă cu o săptămână și avansează rapid. Acest teren este folosit în prezent de copiii legitimați la clubul sportiv „Viitorul” și are o suprafață construită de 3.166 mp.

Una dintre acțiunile principale din cadrul proiectului constă în înlocuirea gazonului sintetic vechi din 2007, care a devenit uzat și prezintă denivelări, cu un gazon artificial nou, având o grosime de 60 mm. De asemenea, cele două porți existente vor fi schimbate cu porți prevăzute cu plasă din polietilenă.

Valoarea totală a contractului pentru aceste lucrări se ridică la 600.096,32 lei cu TVA inclus. Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a declarat: „Aici au crescut campioni și sperăm să crească și în viitor! La Aripi – terenul de sport pe care-l refacem cu bani de la Guvern – lucrările au început de o săptămână și avansează rapid. Deși termenul de finalizare este de 4 luni, sunt convins că va putea fi folosit mult mai repede!”

Această renovare vine în sprijinul tinerilor sportivi și a comunității locale, oferindu-le un mediu propice pentru antrenamente și competiții. Modernizarea terenului de fotbal de la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” reprezintă un pas important în promovarea activității sportive și a valorilor sănătoase în rândul tinerilor din Pitești.
Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.