În Argeş sunt 1.983 de deţinători legali de arme de vânătoare

### Număr record de deținători legali de arme de vânătoare în județul Argeș

Într-un comunicat exclusiv pentru Jurnalul de Argeș, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a dezvăluit că, la data de 25 iunie 2024, numărul de deținători legali de arme de vânătoare înregistrat era de 1.983. Acești deținători provin din diverse categorii socio-profesionale, printre aceștia regăsindu-se polițiști, magistrați, oameni de afaceri și alții.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Argeș, identitățile acestor deținători nu sunt publice din motive de securitate, deoarece datele personale sunt considerate confidențiale. „Informațiile cu privire la datele personale sunt exceptate de la liberul acces al cetățenilor”, a declarat un reprezentant al IPJ Argeș, subliniind caracterul sensibil al acestor date.

Acest record de deținători legali de arme de vânătoare evidențiază interesul crescut pentru activitățile de vânătoare în județul Argeș și relevanța acestei practici în rândul diversei categorii de persoane.

Pentru mai multe informații despre subiect, puteți consulta și alte articole relevante precum „Tăieri de drepturi pentru pescarii din AJVPS Argeș” și „Scandalul de la AJVPS Argeș ia amploare! ‘Majoritatea din tagma vânătorească nu vor decât să vâneze și să braconeze! Suntem trădați chiar de vânători! Ei vin la evaluări și mint!'”.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.