Emil Săndoi nu mai este antrenorul echipei FC Argeș. Tehnicianul a decis să demisioneze chiar înaintea partidei de duminică, 24 martie, cu U Cluj. În acest meci, echipa va fi condusă de Valentin Năstase, antrenorul secund.

Emil Săndoi și-a dat demisia după 14 luni petrecute la echipa din Pitești. La meciul de duminică, de la ora 20, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa va fi condusă de secundul Valentin Năstase.

”După o analiză amănunțită a rezultatelor din acest retur de campionat, Emil Săndoi a decis să părăsească banca tehnică a echipei noastre. Sperăm ca această decizie să nu afecteze moralul jucătorilor noștri, iar rezultatele și parcursul echipei din următoarea perioadă să fie unul cât mai bun. La meciul de duminică, de la ora 20.00, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa noastră va fi condusă de pe bancă de secundul Valentin Năstase.”, a declarat Dragoș Adrian Șerban, directorul executiv al clubului FC Argeș.

În 2019, FC Argeș nu are nicio victorie în patru meciuri, fiind fără gol marcat în 2019 în partidele oficiale. Echipa a înregistrat două rezultate de egalitate și două înfrângeri. Se află pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, la 15 puncte distanță de liderul.

Printre cei favoriți să antreneze gruparea din Trivale se numără și Nicolae Dică. Acesta este liber de contract, după ce a fost demis de la FCSB, la finalul lui 2018.