Zeci de oameni la parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai, la Curtea de Argeș

A trecut un an de când Regele Mihai I ne-a părăsit. La Curtea de Arges a avut loc, astăzi, o slujbă emoționantă în memoria ultimului suveran al României.

La Catedrala de la Curtea de Argeș a avut loc parastasul de pomenire la un an de la trecerea la cele veşnice a regelui. La slujbă au luat parte în jur de 200 de persoane plus membrii familiei regale.

Au participat principesa Margareta, custodele Coroanei, şi principele Radu, dar şi principesa Elena şi soţul ei, Alexander Nixon, principesa Sofia şi principesa Maria. Deși nu a fost invitat, la parastas, a ajuns şi principele Nicolae, însoţit de soţia sa, Alina.

După slujbă, o rugăciune a fost rostită şi la mormântul Majestăţii Sale în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale de la Curtea de Argeş. Rugăciunea la mormânt a avut un caracter privat, fiind desfășurată doar în prezența familiei regale.

Regele Mihai I, fostul suveran al României, a încetat din viaţă pe 5 decembrie 2017, la vârsta de 96 de ani, la reşedinţa din Elveţia. Acesta a revenit pentru ultima oară în România la 13 decembrie 2017.