Vremea 23 octombrie – Cât mai ține episodul de căldură

Astăzi vom avea o vreme caldă pentru această dată, mai ales prin sud și sud-est. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona de munte și în sud-estul teritoriului, unde doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la altitudini mari, în Carpații Orientali și în nordul Moldovei.

Valorile termice vor fi mai scăzute față de zilele precedente, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 17 și 29 de grade. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

În București vremea va fi mai caldă decât în mod obișnui pentru această perioadă. Vom avea un cer variabil în timpul zilei și mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade. 

La munte valorile termice vor scădea ușor, însă vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la altitudini mari în Carpații Orientali … Vor fi 8 grade pe Vârful Toaca din Masivul Ceahlău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.