La mai puțin de un an de la comiterea faptei, violatorul criminal din comuna Slobozia, a fost condamnat. Tânărul care a ucis o bătrână în vârstă de 84 de ani, după ce a batjocorit-o, supunând-o la chinuri groaznice, şi-a primit pedeapsa. 

Violatorul criminal, condamnat! Tribunalul Argeş a dat sentinţa, inculpatul fiind acuzat de omor, viol şi violare de domiciliu. Tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna amintită, are de ispăşit o pedeapsă de 21 de ani şi 2 luni închisoare. Sentinţa nu este definitivă putând fi atacată cu apel. Instanţa i-a acordat fiicei victimei daune materiale şi morale în valoare de 210.000 lei, pe care inculpatul este obligat să le plătească.

În noaptea de 28 spre 29 decembrie anul trecut, tânărul a ucis o femeie în vârstă de 84 de ani. S-a dus noaptea la ea acasă, intenţionând să o violeze. Femeia l-a auzit în curte şi a ieşit ca să-l alunge. A luat-o la bătaie, lovind-o cu pumnii şi picioarele. A strâns-o de gât şi din cauza loviturilor cumplite, bătrâna a leşinat. Furios că nu îşi mai poate satisface poftele, a violat-o în mod barbar, intoducându-i un lemn. A lăsat-o agonizând şi a fugit. Femeia a murit din cauza hemoragiilor interne provocate în urma loviturilor şi a lemnului. A fost prins după câteva zile (vezi aici ştirea).