Criminalul a fost prins! A mărturisit de ce a ucis-o pe bătrână

După ce s-a plimbat liber mai multe zile, criminalul a fost prins! Este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani. Acesta a ucis o bătrână, în vârstă de 84 de ani, din comuna Slobozia, în noaptea de 28 spre 29 decembrie.

Criminalul a fost prins! A mărturisit de ce a ucis! După mai multe zile de căutări, poliţiştii argeşeni au dat de urma criminalului din comuna Slobozia. Este un tânăr de 20 de ani, din localitatea amintită. În noaptea de 28 spre 29 decembrie, acesta a mers în curtea bătrânei, cu intenţia de a o viola. Proprietara l-a auzit şi a ieşit în curte. A început să strige la tânăr încercând să-l alunge. Ca să o facă să tacă individul lovit-o şi a strâns-o de gât.

A târât-o în casă acolo unde a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea. Nu a reuşit, femeia fiind leşinată. Ca să se răzbune a batjocorit-o cu bestialitate, apoi a lăsat-o în stare de inconştienţă şi a fugit. După ce a fost descoperită crima, oamenii legii au ridicat mai multe probe de la faţa locului. Acesta au fost trimise la laborator. Exista un cerc de suspecţi, între ei şi tânărul de 20 de ani.

Suspectul s-a plimbat câteva zile liber, deşi ştia că este căutat de poliţişti. Criminalul a fost prins miercuri, fiind reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Joi, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Este acuzat de omor calificat, viol şi violare de domiciliu. A mărturisit că s-a dus la bătrână cu intenţia de a viola însă a ucis-o din răzbunare, după ce a fost descoperit de femeie înainte de a intra în casă.