UPDATE-VIDEO-Tragedie! Băiat de 16 ani s-a aruncat în Lacul Marina din Curtea de Argeș

Update- Trupul băiatului de 16 ani care a murit sâmbătă dimineaţă înecat în lacul Marina din Curtea de Argeş, a fost depus la capelă. Anunţul a fost făcută de sora adoelscentului pe contul de Facebook.

 „Astăzi, îngerasul meu se intoarce acasa pentru ultima oară, sub forma de înger, de data aceasta! Toti cei care ati tinut la el sau vreti sa va luați pentru ultima data rămas bun, il veti gasi la capela Bisericii Marina, incepand cu ora 11:30 – 12:00 !”, e mesajul postat.

Tragedie în această dimineață la Curtea de Argeș. Un băiat de 16 ani s-a aruncat în lacul Marina din Curtea de Argeș. Sora lui și un prieten au fost martori de nenorocire. Adolescentul a decedat.

Un băiat de 16 ani s-a aruncat sâmbătă dimineață în lacul de acumulare Marina, din Curtea de Argeș. Adolescentul petrecuse toată noaptea, la un majorat, apoi, într-un club din orașul Basarabilor. Era băut, spun apropiații. Acesta ar fi și motivul pentru care, la un moment dat s-a certat cu sora lui, o tânără de 23 de ani. Se spune că tânăra i-ar fi reproșat că a băut prea mult.

Supărat, adolescentul a ieșit val vârtej din clubul în care se afla. Ca să-l supravegheze sora a trimis un prieten, în vârstă de 19 ani, după el. Acesta din urmă, l-a văzut pe pe băiatul de 16 ani urcat pe balustrada care mărginește lacul, sărind în apă. Fără să stea pe gânduri s-a aruncat după el. Nu a găsit trupul și cum apa era foarte rece, nu a rezistat prea mult, ieșind la mal. Între timp, în zonă ajunsese și sora adolescentului pierit în adâncuri.

Au fost alertate autoritățile. Mai multe ambulanțe au ajuns la Lacul Marina, la fel și polițiști și pompieri. Militarii au lansat o barcă pe apă și au început să-l caute pe adolescent. A fost găsit și tras la mal, fiind demarate manevrele de resuscitare. Din nefericire, după 50 de minute, a fost declarat decesul. Sora victimei se afla în stare de șoc, Avea hipotermie și atac de panică, fiind transportată la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Și tânărul de 19 ani care sărise în apă să-l salveze pe adolescent era în hipotermie, fiind de asemenea, transportat la spital.

Foto, video: ISU Argeș