Copilul de 10 ani s-a spânzurat în timp ce se juca. A fost salvat de vecini

O nenorocire ar fi putut avea loc, în comuna Aninoasa, din Argeş. Copilul de 10 ani s-a spânzurat în timp ce se juca. Băiatul a fost salvat de nişte vecini.

Copilul de 10 ani s-a spânzurat în timp ce se juca cu nişte chingi. Băiatul se afla într-o casă aflată în construcţie, în comuna Aninoasa, satul Slănic şi se tot zbenguia. Încerca să se legene şi îşi tot striga sora, aflată prin preajmă, să-l vadă. La un moment dat, fata nu a mai auzit nimic. Când s-a uitat, fratele său avea chingile înfăşurate în jurul gâtului.

Fata a strigat după ajutor alertând nişte vecini. Oamenii au venit şi l-au dat jos şi-au dat seama imediat ce se întâmplase. Copilul de 10 ani s-a spânzurat în timp ce de juca, cu chingile. S-a răsucit iar fâşia lungă i s-a înfăşurat pe gât transformându-se în laţ. A fost chemată o ambulanţă, care l-a preluat pe băiat. Acesta trăia. În urma manevrelor, a fost stabilizat.

Echipajul medical a chemat în întâmpinare un echipaj de terapie intensivă mobilă. Copilul a fost preluat conştient, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti . Era foarte speriat