Video-Şofer sancţionat pentru un claxon care imita strigăte de copil

Un şofer a păţit-o după ce a alertat autorităţile în zadar, montându-şi un claxon care imita strigăte de copil. Trecătorii care au auzit neobişnuitul sunet au sunat la 112 reclamând că a fost răpită o femeie. Sirena folosită în mod neinspirat i-a atras conducătorului auto, sancţiunile ce se impun. 

Şofer sancţionat pentru un claxon care imita strigăte de copil! Polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au fost sesizaţi că o maşină cu numere de Argeş care se deplasează prin comuna Bârla a răpit o femeie. Totul după ce maşina a trecut pe lângă două fetiţe şi acestea au auzit strigăte disperate. Când s-au uitat în autoturism au văzut că sunt doi bărbaţi şi o femeie, mascaţi şi au crezut că femeia strigă după ajutor.

Fetele au reținut combinația de litere de la numărul de înmatriculare și culoarea mașinii şi au povestit totul unuia dintre părinţi, care, la rândul său, a sunat la 112.

În baza informațiilor oferite, polițiștii au stabilit în scurt timp numărul complet de înmatriculare, intervalul orar și direcția de deplasare a autoturismului, respectiv Tufeni spre Lunca Corbului, identificând astfel un bărbat de 62 de ani, domiciliat în Pitești, care locuia temporar în comuna Bârla.

Din verificări s-a stabilit că acesta avea montată pe autoturism o sirenă auto, care imita sunetele unui plâns agitat. Pe timpul deplasării, acesta a avut ca pasageri un bărbat și o femeie care locuiesc în comuna Bârla şi care au confirmat cele petrecute.

Drept urmare, bărbatul de 62 de ani a fost sancționat contravențional conform OUG 195 din 2002, privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 780 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut certificatul de înmatriculare și confiscată sirena auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.