Video- S-a filmat înainte să moară! A făcut live pe Facebook la Cetățuia

S-a filmat înainte să moară, la Mănăstirea Cetățuia! Femeia în vârstă de 50 de ani, a făcut live pe Facebook și câteva minute mai târziu a pierit după ce a alunecat și s-a prăvălit în râpă.

Imagini filmate de Anișoara Costache, de 50 de ani, din Buzău, au apărut pe Facebook cu câteva minute înainte ca femeia să moară. Aceasta venise de curând din Spania și împreună cu sora și cumnatul a vrut să viziteze Mănăstirea Cetățuia. Au urcat la lăcașul sfânt și s-au rugat.

A lăsat o brățară și bani la Crucea Dorințelor

A vrut să surprindă momentul vizitei sale la Crucea Dorințelor. S-a filmat înainte să moară, transmițând live, în timp ce urca la monument. Femei își roagă cumnatul că continue să înregistreze când ajunge la locul dorit. Și-a lăsat acolo o brățară, ceva bani și s-a rugat pentru biserica de suflet din Spania. Pe filmare se aude dialogul dintre femeie și ruda sa.

Pe 4 septembrie, Anișoara Costache a murit în timp ce cobora de la Mănăstirea Cetățuia. Femeia supraponderală a alunecat și a căzut într-o râpă. Femeia va fi înmormântată, vineri, în județul Buzău, comuna Robeasca.