Incendiu puternic la o hală în localitatea Căteasca, amplasată în zona kilometrului 94 de pe A1. În interior erau depozitați sute de litri de acetonă și rășini poliesterice.

Luni seară a izbucnit în incendiu puternic la o hală ce aparţine unei societăţi care confecţionează componente auto. La faţa locului intervin 4 echipaje cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj cu o autospecială CBRN și un echipaj SMURD, din cadrul ISU Argeş. Sunt peste 35 de pompieri argeșeni la faţa locului.

În interior erau depozitaţi aproximativ 600 de litri de acetonă şi și rășini poliesterice. Un angajat al societăţii a fost rănit. Este vorba un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a suferit arsuri superficiale la picioare, a primit îngrijiri medicale și refuză transportul la spital. Acesta a încercat să stingă focul.

Alţi trei salariaţi au fost evacuaţi din hala care luase foc. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi din cei 400 de metri pătraţi cât măsoară hala.

Foto Video-ISU Argeş