Campioana Farul a învins Universitatea Craiova cu 2-0 (2-0), pe teren propriu, în etapa a 7-a a Superligii. Louis Munteanu a marcat cele două goluri ale victoriei Farului în fața Universității Craiova.

Inițial, Farul a cerut amânarea meciului, pentru a putea pregăti mai bine returul de joi, din play-off-ul Conference League, cu echipa finlandeză HJK Helsinki. În tur, echipa manageriată de Gheorghe Hagi s-a impus cu 2-1.

Nu am dorit amânarea meciului cu Farul pentru că ar fi însemnat că noi să facem o pauză prea mare, de câteva săptămâni, şi apoi să jucăm din 3 în 3 zile”, argumenta Mihai Rotatu, finanțatorul Universității Craiova.

Iar Farul a dat răspunsul pe teren. Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 17, cu o reluare simplă din 6 metri, și a majorat diferența în minutul 35, executând aproape de vinclu o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

A fost prima victorie a Farului în campionat după 3 eșecuri, succes care îăi permite să urce pe locul 7. De partea cealaltă, Universitatea Craiova rămâne pe 2, cu 14p, unul mai puțin decât FCSB, dar cu două meciuri în plus.