Vântul puternic a smuls acoperișuri în diferite zone ale orașului Câmpulung. Au fost avariate mai multe mașini parcate.

Vremea severă face ravagii în județul Argeș. Două acoperișuri au fost luate de vânt, vineri seara, la Câmpulung.

Pompierii argeșeni au intervenit pe străzile Constantinescu și Poenaru Bordea din localitate pentru a înlătura acoperișurile căzute. Au fost avariate patru autoturisme.

De asemenea, în Stoenești a existat pericolul ca un copac să cadă peste o casă.

„Pe raza municipiului Câmpulung fost semnalate două cazuri de acoperișuri căzute, care au produs pagube la mai multe autoturisme parcate, precum și mai mulți copaci căzuți și fire de electricitate afectate de intemperii care îngreunează traficul. Evenimentele rutiere petrecute până în prezent nu au fost soldate cu victime omenești”, au transmis polițiștii argeșeni.

Polițiștii atrag atenția șoferilor în privința condițiilor de trafic.

„Având în vedere faptul că în regiunea Muntenia sunt anunţate ninsori abundente şi viscol, precum şi posibilitatea ca ulterior să apară condiţii pentru formarea unui strat de gheață sau polei pe partea carosabilă, conducătorii de autovehicule sunt sfătuiţi să circule, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă.
În cazul în care partea carosabilă este alunecoasă, pentru a încetini trebuie folosită frâna de motor. În niciun caz nu bruscați comenzile!
Pentru a putea opri în condiţii de siguranţă în situaţia în care autovehiculul care circulă în faţă frânează brusc, trebuie mărită distanţa în mers”, se arată într-o informare a IPJ Argeș.