Video-Accident teribil! Şoferul fără permis s-a aflat la un pas de moarte

Duminică seară, accident teribil, în comuna Valea Mare Pravăţ! Un şofer fără permis s-a răsturnat cu maşina. Autovehiculul a fost distrus complet, tânărul fiind la un pas de moarte. Nu este exclus ca cel de la volan să fi consumat şi alcool înainte de a porni cu maşina la drum.

Accident teribil! Şoferul fără permis s-a aflat la un pas de moarte, din cauza inconştienţei de care a dat dovadă. Marius R., de 28 de ani, din localitate, a plecat la drum cu un Renault Megane. Mergea pe drumul comunal 19 Nămăeşti, îndreptându-se către DN 73, şoseaua Piteşti-Braşov. Numai el ştie unde voia să ajungă, cert este că gonea nebuneşte. Viteza excesivă combinată cu lipsa experienţei la volan şi-a spus cuvântul. Tânărul a pierdut controlul maşinii. Autovehiculul a părăsit şoseaua s-a rostogolit şi s-a oprit în curtea unei cetăţean.

 

În urma acestui accident teribil, toţi cei care au văzut maşina au crezut că şoferul este mort. Din autovehicul nu rămăsese decât o grămadă de fiare în care şoferul se afla încarcerat. Tânărul a fost scos de pompierii de la descarcerare. A fost preluat de un echipaj SMURD fiind transportat la Spitalul Municipal Câmpulung. După ce a fost descarcerat Marius R. nu a putut fi testat de poliţişti. S-a constatat în schimb, că nu posedă permis de conducere. La spital îi vor fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Există oameni care spun că şoferul mirosea a alcool şi n-ar fi exclus ca pe lângă faptul că nu avea permis, conducătorul să fi fost şi băut. A suferit multiple traumatisme şi suspiciune de fractură de bazin.

Foto- Video: ISU Argeş