Va începe un program de sterilizare gratuită a animalelor de companie

Organizația Eduxanima va începe un program de sterilizare gratuită a animalelor de companie. Toţi paşii ce urmează a fi făcuţi în acest scop vor fi explicaţi în cadrul Colegiului Prefectural de vineri.

Sterilizare gratuită a animalelor de companie, asta propune organizaţia Eduxamina, un ONG, din Piteşti care are ca scop protecţia şi apărarea drepturilor tuturor animalelor şi protecţia mediului, prin desfăşurarea de activităţi şi acţiuni, în acest sens. Astfel, vineri 26 octombrie, reprezentanţii Eduxamina vor fi prezenţi la Colegiul Prefectural, ora 10:00 în Sala Mare a Consiliului Județean Argeș pentru prezentarea noului Program Eduxanima. Este vorba de un amplu program de sterilizare gratuită a animalelor de companie, câini şi pisici, ce va fi derulat în județul Argeș.

Se va prezenta în ce constă programul de sterilizare gratuită și care sunt beneficiile derulării lui, pentru proprietarii de animale de companie, comunitate și autorități locale.

Organizaţia Eduxamina va lansa acelaşi program de sterilizare gratuită, joi, 25 octombrie, ora 11:30, la Primăria Topoloveni, în sala special amenajată pentru derularea primei etape din Programul de Sterilizare.

La Evenimente vor participa ca Invitați Speciali, Președintele Organizației PETA, Germania și alți reprezentanți PETA -People for the Ethical Treatment of Animals- (Oameni pentru Tratamentul Etic al Animalelor), cea mai mare organizație pentru drepturile animalelor din lume. Va fi de asemenea prezentă TV, PETA, Germania!