A murit un poliţist! Doliu la Câmpulung Muscel

A murit un poliţist! Este doliu a Poliţia Municipiului Câmpulung după ce unul dintre cei mai apreciaţi oameni ai legii a trecut în nefiinţă. Agent şef principal Moise Robu a murit răpus de o boală necruţătoare.

A murit un poliţist, proaspăt pensionar, unul dintre cei mai apreciaţi oameni ai legii din cardul Poliţiţi Municipiului Câmpulung. Agentul şef principal Moise Robu se pensionase în toamna anului trecut. Din nefericire s-a îmbolnăvit şi nu a apucat să se mai bucure de S-a luptat din răsputeri cu cancerul, dar boala, l-a smuls în cele din urmă de lângă cei dragi. El a fost cel care a implementat în cadrul Poliţiei Câmpulung, la începutul anilor 2000, conceptul de Poliţie de Proximitate, după ce s-a specializat în acest domeniu, în Elveţia.

Trupul neînsufleţit a fost depus la biserica din cartierul Mărcuş, acolo unde locuia împreună cu familia. Înmormîntarea va avea loc joi, începând cu ora 12.

Pe paginile de socializare, apropiaţii şi cei care l-au cunoscut îşi exprimă regretul dispariţiei sale premature. „Dumnezeu să te ierte, dragă Moisică! Am lucrat împreună în ultimii ani ai tăi ca poliţist, într-un colectiv unit care ne făcea invincibili în faţa provocărilor meseriei! Te-ai dăruit acestei meserii poate mai mult decât familiei şi celor dragi ţie, aşa cum fiecare din noi am făcut-o şi o facem zi de zi, sperând ca oamenii şi legea în slujba cărora ne-am pus, vor fi în siguranţă şi ne vor mulţumi măcar o dată în viaţă! Dacă oamenii nu o fac, nu e vina lor, poate e vina noastră că nu ştim a arăta ce înseamnă munca de poliţie, sacrificiile pe care le facem, în aflarea adevărului şi pedepsirea celor certaţi cu legea!

Tu, Moisică, ai fost unul dintre noi şi vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre al nostru coleg, agent şef principal de poliţie Moise Robu! Îţi mulţumesc Moisică, pentru că în această viaţă şi în această meserie am avut privilegiul să lucrez cu tine, un bun camarad, de un optimism debordant, care până în ultima clipa a luptat cu boala, cu zâmbetul pe buze şi nu ai fost învins…Amintirea ta va rămâne veşnic în sufletul meu şi al colegilor de la Biroul Ordine Publică!!! Drum lin printre stele dragă Moisică, acolo unde într-o zi ne vom întîlni cu toţii!!!”, este mesajul postat pe Facebook de comisarul Aliodor Duţă, şeful Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliţiei Câmpulung.