Urmărire ca în filme! Fugarul cu Porsche Panamera, trimis în judecată

O urmărire ca în filme a avut loc pe 11 decembrie în Pitești! Un argeșean a gonit cu poliţia pe urmele sale din Piteşti până în judeţul Dâmboviţa. Acum, fugarul cu Porsche Panamera a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv.

Cosmin Viorel Bălșanu de 34 de ani, din Ștefănești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului judecătoriei Pitești! Bărbatul este cercetat de săvârșirea a două infracțiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în stare de recidivă. El mai este acuzat de o infracțiune de vătămare corporală din culpă și de părăsirea locului accidentului.

În timp ce conducea un Porsche Panamera, fără a avea permis de conducere, acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor. Drept urmare, a devenit protagonistul unei urmăriri ca în filme! Deși polițiștii au tras mai multe focuri de armă după mașina sa, inculpatul tot nu a oprit.

A fost găsit ascuns într-o clădire părăsită

În timpul urmăririi, bărbatul a spart trei filtre de poliţie şi a lovit mai multe maşini, rănind o persoană. În final, automobilul s-a oprit într-un șanț, în localitatea Brăteşti din Dâmbovița. Mașina a fost distrusă!

„După producerea accidentului, cei trei ocupanți ai autoturismului marca Porsche Panamera au fugit de la fața locului, fiind urmăriți de către organele de poliție. Martora D.A.F., a fost prinsă la mică distanță de locul accidentului, în timp ce inculpatul Bălșanu Cosmin Viorel și martorul D.M., au fost localizați într-un imobil părăsit”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

În 2014, inculpatul a fost condamnat pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Acesta a fost eliberat condiționat în 2016, cu un rest rămas de executat de 599 de zile. De asemenea, acesta a fost condamnat în mai multe rânduri, atât în țară cât și în străinătate, pentru infracțiuni contra patrimoniului și la regimul rutier.