Un Porche a lovit un atelaj, la Băiculești! Căruțaș, în comă, după impact!

Căruță lovita de Posche Cayenne

Căruțaș în comă, în urma unui grav accident rutier, petrecut vineri seară, în comuna Băiculești, pe DN 7 C. Asta după ce șoferul unui Porche Cayenne a izbit în plin o căruță plină cu crengi.

Accidentul a avut loc pe DN 7C, șoseaua care face legătura între Pitești și Curtea de Argeș. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, din comuna Valea Danului, mergea către Curtea de Argeș, la volanul unui Porche Cayenne. În comuna Băiculești, acesta a lovit o căruță nesemnalizată. Atelajul era încărcat cu crengi.

Căruțaș rănit grav, în urma impactului. Tânărul, de 24 de ani, din comuna Băiculești care conducea atelajul a ajuns la spital. A fost luat de la locul accidentul conștient, fiind transportat la Spitalul Municipal Curtea de Argeș.

Acolo, căruțașul a intrat în comă. A fost solicitat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă pentru a-l transfera la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști accidentul a avut loc din cauza căruței care era nesemnalizată pe timp de noapte. Șoferul nu consumase alcool.