Sinucigaș transformat în criminal! L-a tăiat la gât pe concubinul mamei

Poveste incredibilă într-un cătun, din comuna Bughea de Jos, unde un sinucigaș s-a transformat în criminal. Fiul a vrut să își pună capă zilelor. Iubitul mamei a vrut să-l oprească. A urmat o încăierare, în urma căreia concubinul a ajuns la spital cu tăieturi, grave, la gât și mână.

Conflictul care a degenerat în acest mod a avut loc vineri seară. Tânărul de 20 de ani, împreună cu mama lui, o femeie de 46 de ani, și concubinul, de 34 de ani, s-au întors acasă de la muncă. Femeia a plecat până la magazin. Când a revenit i-a găsit pe cei doi bărbați plini de sânge.

Sinucigaș transformat în criminal, asta a ajuna tânărul! Se spune că după plecarea mamei, băiatul ar fi luat un cuțit cu intenția de a se sinucide. Concubinul a sărit să-l oprească. A urmat o luptă corp la corp. Furios că nu este lăsat să-și ia viața, tânărul l-a atacat pe concubinul mamei care dorea să-l salveze.

S-a năpustit asupra lui cu cuțitul. Concubinul s-a ferit, punând mâna în față. A fost tăiat la mână, dar și la gât. Dacă nu se apăra ar fi fost ucis pe loc, spun medicii. L-a scurt timp s-a întors mama. Când a văzut nenorocirea femeia a sunat la 112.

Cei implicați au încercat să ascundă adevărul. Au povestit polițiștilor că tânărul a vrut să se sinucidă iar concubinul a fost rănit în timp ce încerca să-l împiedice să o facă. Cercetările au dovedit că lucrurile nu au stat așa și că a fost un atac evident asupra bărbatului, cu intenția de a-l ucide.

Astfel din sinucigaș, tânărul a devenit criminal. În această dimineață, a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru tentativă de omor. Victima a ajuns la Spitalul Județean, ulterior, bărbatul fiind transferat la un spital din București. Dacă pacientul va muri încadrarea juridică va fi schimbată în omor calificat.