Turneu de tenis pentru persoane cu dizabilităţi, la Bascov! Participă sportivi din 10 ţări

Joi, la Bascov va debuta cea de a doua ediţie a turneului internațional destinat persoanelor cu dizabilități BRD Argeș Open Wheelchair Tennis. Vor participa sportivi din 10 ţări.

În perioada 02 – 05 August 2018 se va desfășura, la Complexul Sportiv Star Bascov, a doua ediție a turneului internațional destinat persoanelor cu dizabilități BRD Argeș Open Wheelchair Tennis.

Turneul internaţional de tenis desfășurat sub egida ITF (Federația Internațională de Tenis) cu promotori Federația Română de Tenis și Misena, va reuni la start aproape 40 de jucători din 10 țări este organizat de Asociația Primii Pași spre Performanță și Tenis Club AS Pitești.

Evenimentul sportiv va debuta joi, 02.08.2018, la orele 09:00, cu meciuri la toate categoriile: simplu, dublu (feminin și masculin) și quad. Tot joi, la orele 16:00, este programată deschiderea oficială cu prezentarea sportivilor din delegațiile participante, festivitate urmată la orele 17:00 de o conferință de presă la hotelul Star.

Turneul internaţional de tenis se va încheia duminică, 05.08.2018, orele 12:30 când va avea loc festivitatea de premiere.