Transfăgărășanul se închide sâmbătă, 2 septembrie, între Barajul Vidraru și Bâlea Lac

Se închide circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Barajul Vidraru – Bâlea Lac, sâmbătă, 2 septembrie 2023, în intervalul orar 7.00 – 18.00, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Drumul Național 7 C – Transfăgărășan se închide pentru cel mai dificil triatlon din România –  ,,Transfier” 2023, iar circulația va fi închisă pe Transfăgărășan pentru toate categoriile de autovehicule.

Turiștii pot ajunge la Bâlea Lac doar prin Sibiu. Se poate urca la Bâlea Lac dinspre Cârțișoara și Bâlea Cascadă, tronsonul de pe versantul nordic.

,,Sâmbătă, 02.09.2023, în intervalul orar 07:00 – 18:00, se va închide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între Barajul Vidraru – Bâlea Lac (km 62 +100 – km 116+808), pentru toate categoriile de autovehicule, în vederea desfășurării competiției sportive de triatlon TRANSFIER 2023.“Transfier” este o competiție dificilă de triatlon și se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume. Evenimentul combină spectacolul sportiv cu frumusețea naturii, oferind participanților o experiență de neuitat”, a transmis CNAIR.

Transfier este o competiție amplă pe 1,9 kilometri- probă de înot în Lacul Vidraru, 90 de kilometri -ciclism și 21 de kilometri de alergare.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.