Tânăra a murit! Nu a supraviețuit accidentului cumplit!

În această dimineață, tânăra a murit! Victimă a unui accident cumplit, petrecut în comuna Bradu, sâmbătă dimineață, fata în vârstă de 24 de ani a pierdut lupta cu moartea! A murit pe patul spitalului.

 

Tânăra a murit după ce, sâmbătă dimineață, a fost victima unui accident petrecut în comuna Bradu. Raluca Cătălina Tudora se afla într-un BMW condus de un şofer în vârstă de 39 de ani, din aceeaşi localitate. Conducătorul auto era băut, și a pierdut control volanului. Poliţiştii au stabilit că cel de la volan avea o concentraţie de alcool, de 0,84 la mie, în aerul expirat.

În urma impactului deosebit de violent, tânăra în vârstă de 24 de ani, tot din comuna Bradu, a fost rănită grav. Maşina a aterizat pe plafon iar cei din interior au fost scoşi de echipajul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Piteşti. Fata care era pe bancheta din spate, a suferit un hematom cranian, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Piteşti. În urma investigaţiilor la care a fost supusă s-a stabilit că are leziuni grave la cap.

Deşi a fost operată pentru a-i fi îndepărtate cheagurile de la cap, tânăra nu şi-a revenit din comă. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Raluca Cătălina Tudora nu a supravieţuit. Ea a decedat la Secţia de Anestezie şi terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean, în această dimineaţă, la ora 5.45. Dumnezeu să o odihnească în pace!