Tânăr internat într-un centru educativ, după ce a condus fără permis

DCF 1.0

Tânăr internat într-un centru educativ! Judecătoria Piteşti a dispus măsura educativă a internării într-un centru educativ, pe o perioadă de un an, față de o persoană de 19 ani din Merișani.

Tânăr internat într-un  centru educativ, după ce a condus fără permis. De asemenea, acesta a mai fost cercetat și pentru infracțiuni de furt din automobile, în perioada în care era minor, fiind un „client” fidel al polițiștilor.

În ziua de 19 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, l-au depistat pe Artur V. din Merișani. Faţă de acesta Judecătoria Piteşti a dispus prin sentinţă penală măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de un an. Tânărul a fost încarcerat.

Măsura educativă a internării într-un centru educativ constă în internarea minorului într-o instituţie specializată în recuperarea minorilor. Acesta va urma un program de pregătire şcolară şi formare profesională potrivit aptitudinilor sale, precum şi programe de reintegrare socială.