Update-Spărgătorii de la Orange shop, săltaţi de mascaţi! Au furat telefoane de mii de euro

Update -După audierile care s-au întins până noaptea târziu, doi dintre suspecți au ajuns în arest. Pe numele lui Cristinel V. de 33 de ani, Costel D., 34 de ani, ambii din comuna Brebeni- Olt, au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Astăzi vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.  Cei doi vindeau bunurile furate unui om de afaceri care deține un magazin de telefoane mobile și accesorii, în Balș.  

Update- La percheziţiile efectuate în judeţul Olt, poliţiştii argeşeni au descoperit o mulţime de bunuri provenite din furt. Peste 500 de telefoane mobile, tablete, laptop-uri, accesorii de telefonie mobilă, unelte și scule electrice au fost ridicate de oamenii legii. Cercetările au fost extinse, existând suspiciunea că spărgătorii au comise multe alte furturi, în afara celui de la Câmpulung.

 

Miercuri dimineaţă, spărgătorii de la Orange Shop din Câmpulung au fost săltaţi de mascaţi. Indivizii, purtând cagule au intrat pe 30 august, noaptea, în magazinul amintit şi au furat toate tabletele şi telefoanele.

 

Spărgătorii de la Orange Shop au fost săltaţi de mascaţi, în această dimineaţă, din judeţul Olt. Lucrătorii Poliției Municipiului Câmpulung și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au efectuat 4 percheziţii. Au avut loc două descinderi în Balş şi două în comuna Brebeni, din judeţul Olt. Patru indivizi au fost ridicaţi fiind duşi la audieri la Câmpulung. În locuinţele lor au fost găsite mai multe telefoane şi tablete despre care se bănuieşte că provin din furtul de la Orange shop Câmpulung.

Spărgătorii de la Orange Shop Câmpulung au acţionat în noaptea de 30 august. Au intrat în magazin mascaţi, purtând cagule pe faţă, au furat toate tabletele şi telefoane mobile, dispărând cu o maşină. Pe imaginile de supraveghere surprinse în magazin se vede că spărgătorii au acţionat foarte rapid. Deşi alarma a fost declanşată, la sosirea agenţilor de pază, hoţii nu mai erau în unitate. Au fugit cu un autoturism parcat în faţa unităţii, fiind surprins de sistemul de supraveghere.

Poliţiştii au ajuns la spărgători, după ce au identificat maşina. Asta în ciuda faptului că înainte de spargere, hoţii şi-au pregătit lovitura luându-şi măsuri şi au schimbat plăcuţele de înmatriculare. Cei patru spărgători sunt audiaţi la această oră. Ei sunt acuzaţi de furt calificat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false. Prejudiciul cauzat de cei patru este de aproximativ 13.500 euro.