În această dimineaţă, percheziţii la Rucăr! Oamenii legii au mers în casa unui bărbat acuzat de violenţă în familie şi lipsire de libertate. Bărbatul îşi teroriza concubina, şi filma scenele în care o umilea.

Percheziţii la Rucăr, miercuri dimineaţă, acasă la concubinul care şi-a terorizat concubina. După cum relata Realitatea de Argeş zilele trecute, femeia de 34 de ani a trăit un adevărat coşmar. Bărbatul alături de care trăia, o lovea, o umilea şi filma scenele. De asemenea camerele de supraveghere montate peste tot prin casă au surprins momente în care femeia este terorizată. Tot bărbatul a trimis înregistrările unor rude ale femeii, pentru a le demonstra cât de impunător este cu soţia sa.

Ca să se salveze, femeia a ascuns un bileţel în cutia cu mâncare pe care i-a dat-o fetiţei la grădiniţă. Educatoarea l-a văzut şi a sesizat autorităţile. Direcţia generală a protecţiei Copilului a institui măsură de urgenţă pentru femei şi fetiţa ei. Cele două se află într-un centru de protejare a victimelor.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii câmpulungeni au făcut percheziţii la Rucăr, în casa bărbatului. Oamenii legii au ridicat laptopul bărbatului, telefonul mobil şi sistemul de supraveghere din casă. Concubinul este acuzat de violenţă în familie şi lipsire de libertate, pe motiv că nu o lăsa pe femeie să iasă din casă fără el. În apărarea lui, bărbatul susţine că femeia se automutila, (explicând în acest fel vânătăile de pe trupul ei) şi că totul este doar un complot împotriva lui.