Spărgător văzut din balcon când acţiona! A fost prins în flagrant

S-a întâmplat la Piteşti! Spărgător văzut din balcon când se pregătea să dea lovitura la o societate de IT. Martorul a sunat la 112 iar hoţul a fost prins în flagrant.

Spărgător văzut din balcon când intenţioan să intre prin efracţie într-o societate cu profil IT (n.r tehnologia informaţiei), din cartierul piteştean Găvana. Hoţul se afla pe terasă şi făcuse o gară ca să intre în firma amintită. Din blocul de alături, un locatar ieşise în balcon să fumeze. L-a văzut pe suspect şi a sunat la 112. A stat în telefon cu oamenii legii din dispecerat ţinându-i la curent cu tot ceea ce făcea individul. Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au mers în zonă şi l-au prins pe spărgător în flagrant. Acesta a fost dus la sediu pentru audieri.

Pe numele acestuia a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Miercuri, tânărul spărgător a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul a luat împotriva acestuia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.