O elevă de la Liceul Ion Barbu din Pitești a avut parte de o surpriză din partea polițiștilor argeșeni chiar în ziua în care a împlinit 17 ani. Tânăra, elevă în clasa a XI-a a fost poliţistă pentru o zi şi a participat la o misiune alături de oamenii legii.

O elevă din Pitești dorește să urmeze o carieră în structurile Poliției Române. Știind de acest lucru, polițiștii argeșeni i-au făcut fetei o mare surpriză de ziua ei de naștere, la liceul unde aceasta învață. Tânăra a fost poliţistă pentru o zi şi a participat la o misiune alături de oamenii legii.

„Bună seara! Cu stimă, cu respect și cu emoție îndrăznesc să vă salut! Vă admir, atât pe dumneavoastră cât și meseria pe care o prestați!..”, așa își începea Adina Petrian, o tânără din Pitești, un mesaj postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. Eleva de la Liceul Teoretic „Ion Barbu” scria cu emoție despre cât de mult apreciază meseria de polițist și că cel mai frumos cadou pe care îl poate primi la aniversare este să poată fi ,,polițist pentru o zi”.

Reprezentanţii MAI au luat legătura cu IPJ Argeş și au transmis mesajul respectiv, iar polițiștii argeșeni au pus la cale întreaga surpriză.

Astăzi, 28 noiembrie, într-o zi în care ,,ninge ca în ziua în care s-a născut”, Adina a împlinit 17 ani. Alături de sora ei și de cea mai bună prietenă, dar și cu ,,complicitatea” părinților și a cadrelor didactice, polițiștii argeșeni i-au urat sărbătoritei ,,La mulți ani!”. Eleva a fost felicitată de conducerea Inspectoratului și a petrecut ore bune în compania polițiștilor Serviciului Criminalistic, care i-au arătat că până la urmă nu există infracțiunea perfectă.

„Adina este un exemplu pentru noi, pentru poliţişti. Ea şi-a manifestat foarte intens dorinţa de a intra într-una din instituţiile noastre de învăţământ. Îi urăm Adinei spor la învățat și succes la examenele de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne!– a spus Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt la IPJ Argeș.