O femeie în vârstă de, 67 ani, din Câmpulung a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Soţul a anunţat dispariţia femeii la aproximativ trei săptămâni. Acesta le-a spus oamenilor legii că a crezut că se întoarce.

 

Soţul a anunţat dispariţia după trei săptămâni! În ziua de 20 august a.c., HEROIU RODICA-IOANA, de 67 de ani, a plecat voluntar de pe raza municipiului Câmpulung, fără a mai reveni la domiciliu. Soţul a mers la poliţie şi a anunţat că nevasta lui nu a mai venit acasă de ceva vreme. Oamenii legii au demarat căutările stabilind că ultima dată femeia a fost văzut la Câmpulung în apropiere unui supermarket.

Semnalmente: înălţime 1,53 m, 56 kg, constituție astenică, păr grizonat, lung până în zona umerilor, cu breton în față, ten închis, ochii verzi.

Vestimentaţie la momentul plecării: hanorac verde, bluză albă cu mâneci scurte, pantalon din blugi culoare neagră, legați în zona taliei cu un șiret de culoare neagră, în picioare purta ghete de culoare maro din material imitație din piele fără șiret.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100.