Șoferul vinovat de moartea unei tinere din Bradu, reținut pentru 24 de ore

Pe 5 ianuarie, un șofer de 39 de ani a condus maşina beat şi a provocat un accident, pe raza localității Bradu. În urma tragicului eveniment o fată de 24 de ani a decedat! După 12 zile de la accident, șoferul vinovat a fost reținut!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările în dosarul penal înregistrat pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. S-a stabilit ca șoferul vinovat de moartea tinerei din Bradu să fie reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii au stabilit că Nicolae I., din comuna Bradu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Pitești către Suseni, pe fondul consumului de alcool și al neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului o tânără de 24 ani din Bradu a fost rănită grav. Cătălina Raluca a murit pe patul spitalului.

Deşi a fost operată pentru a-i fi îndepărtate cheagurile de la cap, tânăra nu şi-a revenit din comă. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Raluca Cătălina nu a supravieţuit. Ea a decedat în dimineața zilei de 10 ianuarie.

Șoferul vinovat de moartea tinerei a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetului Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.