Şoferul, recalcitrant, reţinut! Bărbatul nu avea permis şi era băut!

Un control de rutină al poliţiştilor de la formaţiunea rutieră Costeşti adus la depistrarea unui şofer fără permis şi băut. Conducea o dubiţă iar când a fost prins şi-a vărsat nervii pe poliţişti!

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din comuna Izvoru, judeţul Argeş conducea o dubiţă, pe DJ 504, pe raza localității Cornățel. A fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie.

Şoferul recalcitrant, a făcut tărăboi după ce o comisese! În timpul verificărilor oamenii legii au constat că bărbatul nu posedă permis de conducere, cu toate acesta conducea o maşină de transport marfă şi, se pare că, nu era pentru prima dată. Şi-au dat seama că e şi băut şi i-au cerut să sufle în etilotest. Asta l-a iritat pe şofer care avenit recalcitrant.

Conducătorul auto s-a luat la ceartă cu oamenii legii, înjurând şi ameninţând, şoferul recalcitrant a făcut un scandal pe cinste. A refuzat să fie dus la spital pentru recoltare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești. În urmă cu puţin timp, procurorul de caz l-a eliberat după ce a luat împotriva sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Şoferul este cercetat pentru conducere fără permis şi refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.