În ultimele 24 de ore, poliţiştii argeșeni au aplicat 243 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei. Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 29 de permise de conducere și au fost retrase opt certificate de înmatriculare.

Poliția în acțiune! Mai mulți șoferi argeșeni s-au ales cu dosare penale. Astfel, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat un tânăr de 21 de ani, din Bughea de Jos, care conducea un autoturism pe DC 3, pe raza localității Berevoești, fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 25 de ani, din Lunca Corbului, care conducea o autoutilitara pe Bulevardul Libertății din Pitești, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş au depistat un bărbat de 31 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiu, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Uda, care conducea un autoturism pe strada Oțelești din orașul Ștefănești, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Persoanei în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: descriptiv.