Accident grav petrecut, pe DN 7, la Valea Ursului. Şofer în comă după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un TIR. Bărbatul a fost transportat la spital.

Şofer în comă după ce a virat fără să se asigure. Aceasta este constatarea poliţiştilor ajunşi la faţa locului. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, conducea un Logan, îndreptându-se dinspre Piteşti, către Râmnicu Vâlcea. În comuna Bascov, la Valea Ursului, se spune că şoferul Loganului a virat ca să intre pe un drum lateral. Nu s-a asigurat, fiind izbit , în plin, de un Tir condus din sens opus, de un şofer în vârstă de 42 de ani, din Slatina. Tir-ul era încărcat cu hârtie.

În urma impactului Loganul a fost proiectat pe marginea şoselei, fiind distrus complet în partea din faţă. Cel de la volan a fost rănit grav. Şoferul în comă, a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind preluat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Traficul a fost blocat în zonă. S-au format coloane lungi, pe circa 4 kilometri, de aceea poliţiştii au dirijat traficul, circulându-se alternativ pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor.