Şofer în comă, în urma unui accident pe DN 7. Logan lovit de tir

Accident grav petrecut, pe DN 7, la Valea Ursului. Şofer în comă după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un TIR. Bărbatul a fost transportat la spital.

Şofer în comă după ce a virat fără să se asigure. Aceasta este constatarea poliţiştilor ajunşi la faţa locului. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, conducea un Logan, îndreptându-se dinspre Piteşti, către Râmnicu Vâlcea. În comuna Bascov, la Valea Ursului, se spune că şoferul Loganului a virat ca să intre pe un drum lateral. Nu s-a asigurat, fiind izbit , în plin, de un Tir condus din sens opus, de un şofer în vârstă de 42 de ani, din Slatina. Tir-ul era încărcat cu hârtie.

În urma impactului Loganul a fost proiectat pe marginea şoselei, fiind distrus complet în partea din faţă. Cel de la volan a fost rănit grav. Şoferul în comă, a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind preluat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Traficul a fost blocat în zonă. S-au format coloane lungi, pe circa 4 kilometri, de aceea poliţiştii au dirijat traficul, circulându-se alternativ pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor.