Soacra și-a ucis ginerele! Crimă la Valea Iaşului

Crimă comisă în noaptea de duminică spre luni, la Valea Iaşului. Soacra şi-a ucis ginerele cu cuţitul, în timpul unui scandal. Bărbatul a decedat la spital.

Soacra și-a ucis ginerele! Crima a fost comisă în comuna Valea Iaşului, din judeţul Argeş. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a ajuns la Spitalul Municipal Curtea de Argeş înjunghiat în abdomen. Bărbatul sângera puternic iar starea lui se altera vizibil. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, din cauza hemoragiei puternice, a decedat. Poliţia sesizată de caz a demarat cercetări, stabilind că a fost vorba de un conflict în familie.

Marian Vasilescu, de 39 de ani, trăia în concubinaj cu o femeie în vârstă de 42 de ani. Cei doi, locuiau împreună cu mama concubinei într-o casă modestă cu două camere. Au un copil de 3 ani şi 6 luni. Duminică seară, Marian Vasilescu s-a dus la Curtea de Argeş să îşi aştepte concubina să iasă de la schimbul II. Ca să-i treacă timpul mai repede a stat într-o sală de jocuri situată în apropiere.

Concubinii au plecat spre casă ciondănindu-se mai ales că, bărbatul era şi băut. Acasă, cearta a continuat, din cauza mezinului. S-a ajuns la bătaie. Femeile susţin că bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a sărit să le bată. Atunci, soacra, Filofteia Anghel de 61 de ani, i-a smuls cuţitul din mână.L-a înjunghiat în abdomen, astfel că soacra şi-a ucis ginerele.

După moartea bărbatului cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Oamenii legii încearcă să afle împrejurările în care a avut loc crima. În casă se aflau şi concubina bărbatului dar şi fiul din prima casătorie al femeii, un tânăr de 21 de ani, venit de 2 zile din Italia. Atât soacra cât şi concubina susţin că tânărul nu se afla în încăpere când a avut loc scandalul. Oamenii legii trebuie să se lămurească dacă este vorba de omor sau de ucidere din culpă, asta în cazul în care soacra era în legitimă apărare.