Bărbat înjunghiat în abdomen, la Pitești. Agresorul a fost prins

Duminică seară, în urma unui conflict spontan, un bărbat a fost înjunghiat în abdomen, la Pitești. Agresiunea a avut loc în faţa unui magazin amplasat în cartierul Găvana II.

Bărbat înjunghiat în abdomen, la Pitești. Agresorul a fost prins! S-a întâmplat duminică seară, pe strada Carpenului, din cartierul Găvana II. Doi bărbaţi au s-au luat la ceartă, pentru o femeie în faţa magazin amplasat la parterul unui imobil. Agresorul în vârstă de 42 de ani, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen pe celălalt bărbat, în vârstă de 47 ani. Acesta a căzut la pământ, plin de sânge. A fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Are o rană în partea stângă a abdomenului şi o luxaţie de umăr.

La scurt timp, agresorul a fost prins. Acesta le-a spus poliţiştilor că victima venise cu un alt prieten să-l bată şi a atunci a fost nevoit să se apere. Se pare că cei doi aveau o neînţelegere, mărul discordiei fiind o femeie. În acest moment, poliţiştii fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Încadrarea s-ar putea schimba în tentativă de omor, dacă medicul va stabili că viaţa victimei a fost pusă în pericol.