O femeie din Piteşti a sunat la 112 şi a alertat Poliţia spunând că soţul ei vrea să îşi pună capă zilelor. Nu era o glumă sinistră ci un caz de sinucidere anunţată! Deşi l-au căutat duminică seară, nu i-au dat de urmă. Trupul neînsufleţit a fost găsit luni dimineaţă în Pădurea Trivale, din Piteşti.

Sinucidere anunţată, duminică seară! Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Piteşti şi-a sunat soţia şi i-a spus că se duce să se spânzure, în Pădurea Trivale. Femeia a alertat autorităţile sperând că bărbatul va fi găsit la timp. Au fost formate echipe de căutari, din poliţiştii din cadrul IPJ Argeş, jandarmi şi pompieri. A fost folosit şi un câine de urmă.

Oamenii legii au abandonat căutările după miezul nopţii, fiind prea întuneric să mai poată vedea ceva. Dimineaţă, au fost reluate de jandarmi. Bărbatul a fost găsit fără viaţă. Era spânzurat de un copac cu un cablu.

Se spune că bărbatul în vârstă de 45 de ani a mai avut două tentative de suicid. Tot din acest motiv, a fost internat tot de două ori la Secţia de Psihiatrie.

Foto descriptiv