Şi-a incendiat casa, la Mihăeşti! A rămas fără adăpost

Un bărbat este bănuit că şi-a incendiat casa, la Mihăeşti! Două echipaje de pompieri au intervenit să stingă flăcările. Proprietarul a rămas fără adăpost din propria-i vină.

Şi-a incendiat casa, la Mihăeşti! Acestea sunt suspiciunile care planează după ce, o casă la luat foc în comuna amintită. Două echipaje de pompierii au intervenit să stingă flăcările. Ardea imobilul sărăcăcios, construit din paiantă. Mai grav, exista riscul extinderii flăcărilor la un magazin situat în apropiere.

Militarii au reuşit să localizeze focul, însă nu au putut salva mai nimic din imobil. Astfel, bărbatul bănuit că şi-a incendiat casa, a rămas fără adăpost. Localnici au fost cei care au dat alarma după ce, au văzut focul în cursul după-amiezei de vineri. Tot oamenii sunt cei case le-au spus pompierilor că cel mai probabil, proprietarul este cel care a pus focul, fiind cunoscut cu probleme psihice. Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş iau în calcul acestă variantă, dar vor stabili cu certitudine cauza abia în urma cercetărilor.

Foto: ISU Argeş