Se schimbă radical vremea. Ce temperaturi surprinzătoare se vor înregistra

Astăzi vremea va fi predominant frumoasă în majoritatea regiunilor, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată.

Cerul va fi variabil și mai mult senin noaptea. Cu totul izolat, după-amiaza, la munte și în regiunile sud-estice vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade. 

În București vom avea vreme însorită. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade. 

Și la munte vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cu totul izolat, după-amiaza, în Munții Banatului și Carpații Meridionali vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. 

La mare cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat vor fi averse slabe însoțite de fenomene electrice. Vântul va prezenta intensificări temporare ziua, apoi va scădea în intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade, iar temperatura apei mări va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.