SCM Gloria Buzău nu și-a revenit nici sub comanda lui Daniel Anca. După un meci spectaculos, Gloria Buzău și Dacia Mioveni au terminat la egalitate, 33-33

Duminică seara, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău. SCM Gloria Buzău nu a reușit decât un rezultat de egalitate cu Dacia Mioveni, în penultima etapă a turului Ligii Florilor. După un start de campionat excelent, cu 9 victorii din tot atâtea meciuri, echipa din Buzău nu-și revine nici după schimabrea antrenorului și nu reușește să învingă pe teren propriu o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Buzăul a început bine meciul și a condus cu 4-1 în minutul 5, dar oaspetele au revenit și au egalat la 7. Buzăul s-a desprins din nou la două goluri, dar din nou echipa din Mioveni a revenit și chiar a trecut la conducere, 11-12 și 12-13. Gloria a trecut din nou la conducere, iar după primele 30 de minute conduceau cu două goluri, 17-15. 

În repriza a doua meciul a fost la fel de echilibrat, cu ambele echipe aflate pe rând la conducere pe tabela de marcaj. Oaspetele au revenit și au preluat conducerea, 18-19, dar Iuganu a marcat de două ori și a redus echipa gazdă în avantaj. După ce Petrovic a marcat pentru 23-22, Dacia Mioveni a înscris de trei ori, prin Krsnik, Milic și Constantinescu și aveau pentru prima dată două goluri avantaj în acest meci.

În ultimele 7 minute ale meciului Buzăul a încercat o revenire și de la 29-31 au marcat de 3 ori și au preluat conducerea, grație unui gol marcat de Iuganu din extremă. Marina Ilie a marcat și ea din extremă și a restabilit egalitatea, 32-32. Iuganu nu a mai reușit să o învingă pe Mîrcă-Olariu și oaspetele au marcat din nou din extremă, prin Marina Ilie, preluând conducerea, când mai erau 70 de secunde de joc. Ilyina a restabilit egalitatea cu 20 de secunde înaintea finalului de meci și Mioveniul nu a reușit să fructifice ultimul atac al meciului, dar nici Buzăul nu a încercat să facă o apărare avansată pentru a forța victoria pe final.

Pentru SCM Gloria Buzău au marcat: Iuganu -12 goluri (4 de la 7 m), Ilyina -6, Petrovic -4, zamfirescu -4, Burlachenko -3, Moroianu -3 și Vasileuskaya -1. Kelemen și Nenezic au avut fiecare câte 4 intervenții reușite. De la echipa buzoiană au lipsit și astăzi Batinovic, Harabagiu, Alina Ilie și Subțirică. 

Pentru Dacia Mioveni au marcat: Constantinescu – 13 goluri (4 de la 7 m), Cîrjan -5, Krsnik -4 (1 de la 7 m), Vizuete -3, M. Ilie -3, Nicolae -2, Milic -1, Sărățeanu – 1 (1 de la 7 m), Beșleagă -1. În poartă, Mîrcă a avut 5 intervenții, iar Mădălina Ion a avut două intervenții.

 

Sursa: Realitatea de Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.