Şantajistul avocatei Elodiei Ghinescu a recidivat. A hărţuit o femeie la telefon!

Şantajistul avocatei Elodiei Ghinescu, a recidivat. Individul condamnat în mai multe dosare a ajuns din nou în arest, tot pentru hărţuire. Este cel care a ameninţat-o pe Crina Radu că o violează şi chiar o omoară dacă nu spune că ea a inventat toate acuzaţiile împotriva fostului poliţist Cristian Cioacă.

Individul de 33 de ani, din Piteşti a terorizat o femeie din comuna argeşeană Albota, sunând-o continuu. Pe motiv că s-a îndrăgostit de vocea ei, bărbatul o apela de zeci de ori, zilnic.

Speriată femeia a sesizat Secţia Rurală Albota, individul fiind identificat. Când a aflat că a fost reclamat, a trecut la ameninţări. Încercând să îşi convingă victima să retragă plângerea, a asaltat-o cu apeluri şi numeroase jigniri, presărate cu ameninţări.

Aflând că este căutat de oamenii legii a fugit, fiind depistat în comuna Stâlpeni, unde se ascundea la nişte prieteni. A fost găsit şi reţinut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de influenţarea declaraţiilor, ameninţare şi hărţuire. Judecătoria Piteşti a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele său.

Bărbatul este recidivist, fiind eliberat condiţionat din penitenciar. Este cel care a ameninţat-o cu violenţă pe avocata familiei Ghinescu, încercând să o convingă să spună că ea ar fi inventat tot cazul împotriva fostului poliţist Cristian Cioacă.  De asemenea el a încercat să o şantajeze pe avocată, dar şi pe avocatul Pavel Abraham şi alte trei femei, fiind cercetat în mai multe dosare de şantaj şi hărţuire, fiind condamnat.