Sâmbătă scapă de deşeuri! Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

Sâmbătă va fi sărbătorită Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, zi în care toţi piteştenii pot scăpa de bunurile care nu le mai sunt de folos. Deşeurile pot fi depuse fie la punctele amenajate din Piteşti sau pot fi luate de echipe specializate direct de la domiciliu.

 

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice este un eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018. Autoritățile locale și Serviciul Local de Colectare Argeș, încurajează cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania din 13-20 octombrie din Municipiul Pitești.

Cetățenii au ocazia să scape gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice participând la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice!

Implică-te acum! Adună aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești, dar continui să le ții în casă și vino cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile pe 13 octombrie, între orele 10.00-17.00, în următoarele locuri din Pitești: în faţa Primăriei Municipiului Pitești, în piaţa Smârdan, în piaţa Trivale – complex 2

În perioada 13-20 octombrie, Serviciul Local de Colectare Argeș asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, și să faci o programare.

Participând la această acțiune de colectare, ai șansa să câștigi unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: un frigider, un cuptor cu microunde, trei mașini de călcat, trei mixere, 4 cafetiere și 4 truse accesorii scule. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 22 octombrie, la ora 10.00, la Primăria Pitești.