Reţinut pentru violenţă în familie după ce şi-a bătut crunt concubina

Un bărbat din comuna Poiana Lacului a fost reţinut pentru violenţă în familie. Acesta este acuzat că în mod repetat şi-a bătut concubina. Femeia a obţinut şi un certificat medico-legal.

Reţinut pentru violenţă în familie după ce şi-a bătut crunt concubina. Dosarul a fost instrumentat de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Bărbatul de 42 de ani, este acuzat că în mod repetat îi administra corecţii cocubinei sale.

Pe data de 18 decembrie, femeia l-a părăsit şi s-a întors în locuinţa ei din comuna Drăganu. S-a dus la medicul legist şi a scos certificat din care, reiese că a fost victima unei agresiuni şi necesită mai multe zile de îngrijiri medicale. Nici după ce l-a părăsit concubina, bărbatul nu s-a potolit. A continuat că o hărţuiască. O suna să o ameninţe şi îi trimitea mesaje. Femeia a făcut plângere când nu a mai suportat.

Bărbatul acuzat de violenţă în familie a fost plecat mai mulţi ani, la muncă în Italia. Era cunoscut de oamenii legii pentru scandalurile pe care le făcea la beţie. După ce s-a întors în ţară şi-a cunoscut concubina pe Facebook şi au decis să rămână împreună. Dragostea a ţinut puţin timp, acesta lovind-o deseori.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. procurorul de caz a dispus împotriva lui măsura controlului judiciar.