Update-Tribunalul Argeș a admis cererea Parchetului și a emis pe numele bărbatului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Poiana Lacului, a fost reţinut că a bătut un bebeluş de 7 luni. Copilul, fiul concubinei, a ajuns la Spitalul de Pediatrie Piteşti având multiple traumatisme la cap şi la faţă. A fost lovită şi mama copilului.

Reţinut că a bătut un bebeluş de şapte luni, după ce s-a îmbătă criţă. Bărbatul s-a dus la un grătar cu prietenii. Acolo s-a luat la ceartă cu concubina lui, o tânără de 27 ani. A lovit-o de câteva ori şi l-a pocnit şi pe bebeluşul care se afla în braţele mamei. Copilul provine dintr-o altă căsnicie a femeii.

Acasă scandalul a continuat. A bătut-o pe tânără. Sugarul plângea şi fiind furios bărbatul l-a lovit de mai multe ori. Micuţul a ajuns la Spitalul de Pediatrie Piteşti având traumatisme cranio- cerebrale şi traumatisme faciale.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de tentativă de omor raportată la violenţă în familie. Va fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă.

Foto descriptiv