Recidivist în arest după ce a înjunghiat un bărbat! Scandal de la o înjurătură

Recidivist în arest, marți, după ce a înjunghiat un bărbat. Individul cu state vechi într-ale fărădelegii, i-a înfipt cuțitul în burtă unui vecin. Agresorul a înjurat de mamă și tot el a atacat!

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Pitești, se afla în vizită la mama lui, în comuna Popești. Au pus masa în curte și în timp ce se ospătau, pe drum a trecut un localnic beat. S-a oprit în dreptul porții și a început să înjure. Inițial, cei ai casei l-au ignorat însă, bărbatul în vârstă 48 de ani, recidivist cunoscut în comună, a continuat cu injuriile.

Recidivist în arest, după ce scandalul a degenerat! Ca să-l liniștească, piteșteanul a ieșit la poartă. Atunci a fost înjurat de mamă de bărbatul băut. Culmea, tot acesta din urmă a ripostat. A scos un cuțit și i l-a înfipt în burtă piteșteanului, după care a fugit. Rănitul a ajuns la spital, plin de sânge.

În urma investigațiilor preliminare, medicul legist a stabilit că pacientul are nevoie de 15-20 de zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost prins de polițiști. Marți, a fost prezentat Judecătoriei Costești , fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul a fost condamnat în trecut, pentru infracțiuni cu violență. După eliberare și-a violat mama și s-a întors în închisoare.