Agresor sexual, ataca femeile pe stradă. Incredibil ce le făcea victimelor

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în arest fiind acuzat că a atacat pe stradă femei. Polițiștii l-au reținut după ce au primit două plângeri. Numărul victimelor este mai mare.

Agresor sexual reținut pentru 24 de ore, de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești. Pe numele acestuia au fost depuse două plângeri de la femei atacate pe Calea București, din Pitești, în luna iulie. Se pare că numărul victimelor este cu mult mai mare, cercetările polițiștilor fiind extinse.

Potrivit reclamațiilor, bărbatul, de 32 de ani, din comuna Budeasa, urmărea femeile și se repezea asupra lor. Le ridica fusta, le punea mâna în zona intimă și le pipăia sau le ciupea. Se baza pe surprinderea victimelor și avea o viteză care nu le dădea timp femeilor să reacționeze. Când acestea își reveneau din șoc, bărbatul era departe, fugind. Individul s-a dovedit extrem de insistent, fiind cu ochii după trecătoarele îmbrăcate lejer, în rochie sau în fustă.

Polițiștii au obținut descrierea de la femeile pățite, acestea fiind comparate cu imagini surprinse de camere de supraveghere, pe lângă care a trecut bărbatul în ziua respectivă. Miercuri, va fi prezentat Judecătoriei Pitești cu propunerea de arestare preventivă.