Proxenet arestat pentru tentativă de omor! A lovit un adversar cu maşina

A ajuns în celulă din cauza unei răzbunări. Proxenet arestat pentru tentativă de omor, la Curtea de Argeş. A dat cu maşina peste adversarul său.

Proxenet arestat pentru tentativă de omor! Alexandru P. de 29 de ani din comuna Corbeni se afla într-un bar din Curtea de Argeş, în urmă cu câteva zile. Acolo a avut un conflict cu un client din bar, cunoştinţă mai veche de-a sa. După ce s-au certat, au plecat. Furios, tânărul proxenet a urcat în maşina sa, un Dodge şi a pornit în urmărirea celui care îl înfruntase. A dat cu maşina peste el, intenţionat. În urma izbiturii, victima s-a ales cu o fractură de gambă dreaptă.

După „accident” tânărul rănit a ajuns la spital. Acolo s-a stabilit că a fost vorba de o acţiune intenţionată. Poliţiştii l-au reţinut pe Alexandru P. pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tentativă de omor. Ulterior, Tribunalul Argeş a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Alexandru P. este cunoscut după ce a fost reţinut într-un dosar de proxenetism, în 2017. Face parte dintr-un grup de 20 de inculpaţi. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2013 – 2017, prin folosirea modului de operare „LOVERBOY“, cei în cauză ar fi racolat peste 40 de tinere, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia în state ale Uniunii Europene. Unele dintre prostituate erau chiar iubitele sau soţiile celor vizaţi, acestea vânzându-şi trupul în Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Malta, Belgia şi Anglia.