Tâlharul a fugit cu banii şi maşina! Nu avea permis

La 18 ani a ajuns în arest după ce a comis mai multe infracţiuni. A comis o tâlhărie calificată, a furat maşina celui atacat şi a plecat la drum deşi nu posedă permis.

Tâlharul a fugit cu banii şi maşina! Nu avea permis! S-a întâmplat în week-end, când tânărul în vârstă de 18 ani, din comuna Negraşi, a intrat în casă peste un localnic. L-a lovit şi a fugit cu trei telefoane mobile şi 140 de lei, bani pe care victima îi avea în casă. După tâlhărie, a ieşit în curte şi a furat şi Matizul victimei. A pornit la drum, cu toate că nu deţine permis de conducere.

După ce a parcurs câţiva kilometri a abandonat autoturismul. Nu înainte de a-i fura acumulatorul şi radio CD-ul. Deşi tâlharul a fugit, a fost prins de oamenii legii, fiind reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tâlhărie calificată. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti. Ulterior, a fost dus la Judecătoria Costeşti cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a dispus împotriva lui măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.