Un tânăr din Dâmbovița s-a ales cu un dosar penal după o plimbare cu o  motocicletă. Bărbatul este acuzat de cinci infracțiuni după un accident petrecut duminică, în comuna argeșeană Stoenești.

Peripeții pe o motocicletă pentru un bărbat de 21 de ani, din comuna Văleni –Dâmbovița. În timp ce se deplasa cu încă o persoană pe o motocicletă pe raza comunei Stoenești, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut în afara părții carosabile pe partea dreaptă. În urma accidentului, un tânăr de 19 ani, pasager pe motocicletă, a fost rănit. La fața locului a sosit echipajul de ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale victimei. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de poliție. Doar că motociclistul nu a mai așteptat organele legii și a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

Echipajul de poliție a plecat în căutarea conducătorului motocicletei, iar la scurt timp acesta a fost găsit acasă. S-a constatat că bărbatul a dat dovadă de o inconștiență crasă! Polițiștii au descoperit că motocicleta, cu care tânărul a făcut accident, nu era înmatriculată. De asemenea, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. Pe lângă aceste infracțiuni, bărbatul este cercetat acum și de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, precum și de vătămare corporală din culpă.

Foto: descriptiv.