Percheziții la găinari din Merişani! Pagubă de 5000 de lei

Joi dimineaţă, politiştii au făcut percheziţii la găinari din Merişani! Sunt vizate 4 persoane suspecte că au furat din mai multe gospodării bunuri în valoare de 5.000 de lei. Indivizii spărgeau case de vacanţă sau imobile locuite temporar şi furau unelte şi scule, dar şi…găini.

Percheziții la găinari din Merişani! Suspecţii de etnie rromă, au devenit spaima coteţelor, furând într-o perioadă scurtă, de mai puţin de o lună 15-20 de găini. Evident că nu se mulţumeau numai cu păsări ci luau şi alte bunuri care le picau în mâini: bormaşine, motocositoare, polidiscuri, etc. Indivizii dădeau spargerile în Merişani zonă pe care o cunoşteau foarte bine, acolo locuind şi ei. Astfel, în perioada ianuarie-februarie anul acesta, şi-au prădat vecinii de bunuri în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Joi dimineaţă, poliţiştii Secţiei Rurale Bascov însoţiţi de mascaţi, au efectuat percheziţii la găinari, găsind o parte dintre uneltele şi sculele furate. Nu şi găinile evident, acestea fiind de mult îngurgitate de rromi. Deşi există patru suspecţi, au fost găsiţi doar trei dintre aceştia. Indivizii au fost duşi la audieri la sediul Sectiei de Politie Rurală Bascov pentru audieri.