Octogenară dispărută! Căutată la mănăstiri, prin păduri, pe malul râului

Octogenară dispărută, joi, de la Câmpulung. Filoftia Rădescu de 83 de ani, a plecat de la nepoată fără ca cineva să știe unde se află. Echipe sporite, de jandarmi, polițiști și cetățeni au căutat-o la mănăstiri, pe malul râului, prin pădure și pe câmp.

Femeia, locuiește în comuna Dâmbovicioara, dar era la nepoata sa de câteva zile. Se afla în vizită după ce vreme îndelungată avusese grijă de strănepoți. Joi, era singură acasă când a plecat și nu s-a mai întors. Familia a cerut ajutor la 112.

Octogenară dispărută, căutată de oamenii legii! Efective lărgite formate din polițiști, jandarmi și cetățeni, au demarat căutările, joi, la mănăstiri din Câmpulung, fiind cunoscut faptul că este o femeie credincioasă. Au fost căutări pe malul râului Târgului, prin pădure, pe câmp. Oamenii legii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, acestea indicând că a pornit către ieșirea din Câmpulung. Se bănuiește că a plecat către casă, la Dâmbovicioara dar niciun șofer de maxi-taxi nu știe să fi transportat-o în comuna amintită. Nimeni nu mai știe nimic de octogenară.

„În data de 23 august a.c., RĂDESCU FILOFTIA, de 83 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul nepoatei sale din municipiul Câmpulung, județul Argeș, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime – circa 1,50 m, constituție astenică, ochi căprui, păr lung rar parțial grizonat, îmbrăcată cu..

Vestimentație la momentul dispariției: fustă, pulover tricotat, batic, toate de culoare neagră, papuci de plastic albaștrii cu floare galbenă. Accesorii – lănțișor și cruciuliță metal galben, șnur și cruciuliță din lemn maron.

Semn particular – lipom de grăsime sub ochiul stâng.
Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, tel: 0248.512100”, este anunţul făcut de Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.